HP Printer Paper Jam Error, maar geen papier vast: HP Printer Troubleshooting Guide

HP is ongetwijfeld een gerenommeerd merk, maar net als alle beste merken hebben ook enkele nadelen, zo ook HP. Een van die nadelen is de papierstoringsfout van de HP-printer, maar geen papierstoring. Dit is een lastige situatie die gebruikers van HP-printers vaak tegenkomen. Het wordt weergegeven als de papierstoringsfout, maar wanneer u de redenen voor deze fout probeert te achterhalen, vindt u geen papierstoring op de printer.

Neem daarom dit artikel door, dat u zal helpen deze foutieve situatie op uw HP-printer op te lossen.

Redenen achter HP 8610 printerpapierstoring, maar geen papierstoring

De achtergrondredenen voor deze HP-printerfout zijn als volgt:

  • Als de printerrol vuil is, kunt u met dit probleem te maken krijgen.
  • Ook als de papierinvoerrollen niet zijn schoongemaakt, kunt u deze fout tegenkomen.
  • Als het papier in de papierlade van uw printer blijft steken, kan dit probleem soms optreden.
  • Als u uw printer gedurende lange tijd continu gebruikt, kunt u dit probleem tegenkomen.
  • Vanwege de opeenhoping van stof in de buitenste papierlade, wordt deze fout vaak gegenereerd.
Efficiƫnte methoden voor het oplossen van een papierstoring in de HP printer, maar geen papierstoring

Deze methoden zullen u uiteindelijk helpen om de foutieve situatie op uw HP-printer op te lossen:

Uw printer resetten

Schakel eerst de printer uit, verwijder vervolgens de ‘Stroomkabel’ van de printer en verwijder deze vervolgens ook van het schakelbord. Sluit na 1 minuut de kabel weer aan op de printer en op het schakelbord. Schakel nu uw printer in en controleer of het probleem is opgelost.

HP printer nederland

De printerrol reinigen

Om de rol van de printer te reinigen, haalt u de pagina's uit de invoerlade. Druk vervolgens op de ‘pijl-omlaag’ om ‘Instellingen’ te kiezen en selecteer ‘OK’ om door te gaan. Druk nu op de ‘pijl-omlaag’ om de opties ‘Extra’ te kiezen en druk op de optie ‘OK’. Kies vervolgens de optie ‘Clean Paper Feed’ en selecteer vervolgens de optie ‘OK’ om de printerrollen te reinigen. Nadat de rollen zijn schoongemaakt, controleert u of het probleem is opgelost.

De papierinvoerrollen reinigen

Schakel hiervoor de printer uit en verwijder vervolgens het netsnoer uit de printer. Houd vervolgens de ‘Invoerlade’ omhoog en open de lade.
Zoek vervolgens de grijze papierdoorvoerrollen en maak deze schoon met een vochtige doek. Droog het daarna af en plaats het terug. Zet nu de printer aan en controleer of het probleem is opgelost.

Vastgelopen papier uit de uitvoerlade verwijderen

Schakel de printer uit en koppel vervolgens de voedingskabel los van de printer. Zoek vervolgens de uitvoerlade en verwijder het vastgelopen papier, sluit het netsnoer aan en zet ten slotte de printer aan.

Vastgelopen papier uit de invoerlade verwijderen

Druk eerst op de ‘aan / uit-knop’ op de printer en verwijder vervolgens het vastgelopen papier. Verwijder vervolgens de invoerlade en verwijder eventueel stof uit de lade. Plaats daarna de invoerlade op de juiste plaats en controleer of het probleem is opgelost.

Maak gebruik van ons voor het oplossen van een HP-printer Papierstoring, maar geen papierstoring

Hopelijk helpt deze inhoud u om deze specifieke fout op uw HP-printer op te lossen. Maar als u vindt dat het niet nuttig genoeg is, kunt u onze hulp inroepen door ons contactpersoon HP printer ondersteunings nederland te bellen of ons te bereiken via e-mails en live chats.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe kunt u HP printerproblemen gemakkelijk oplossen met HP printerondersteuning?